Uitgelicht: Breiwebshop

Eind 2015 kregen 2 jongen ondernemers het idee om een webshop te beginnen in brei en haak artikelen. Zij kwamen er achter dat de bestaande webshops een gebrek hadden aan goede service. De klant moet volgens deze ondernemers voorop staan. Daarom hebben zij breiwebshop.nl opgezet, deze webshop is de specialist voor al je haak en breigarens. Al snel hebben ze ook het assortiment uitgebreid naar accessoires en gratis patronen. Wekelijks krijgen ze weer nieuwe types en accessoires binnen. Zij vertelde mij dat ze ernaar streven de beste klantenservice te bieden, die er in deze markt mogelijk is en de klant centraal te stellen.

Door hun jaren lange ervaring in de e-tail branche, weten zij hoe het moet. Binnen een uur krijgen je al antwoorden op je vragen via facebook, E-mail, twitter en instagram. Dit zorgt ervoor dat de klant snel verder kan met het maken van hun creaties. Zij zijn ook de enige speler die de service “Voor 17:00 besteld, morgen in huis” aanbieden. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al snel voorkeur ontstond voor Breiwebshop. Binnen een half jaar zal er meer dan 40 blogs uitrollen op het gebied van Breien en Haken. Zo zorgen ze ervoor dat al hun klanten gemakkelijk hun volgende project kunnen vinden. Ik was erg te spreken over de heren en wens ze veel succes met hun onderneming toe!

Waarom breigaren online kopen?

Al jaren worden brei en haak garen verkocht in fysieke winkels, maar dit veranderd steeds meer naar online verkoop. Doordat er zoveel verschillende soorten wollen en katoenen zijn, is het bijna onmogelijk alles voorraad te houden in een fysieke winkel. Daarom is Breiwebshop begonnen met het online verkopen van deze artikelen. Je kan gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel opzoek gaan naar de benodigdheden die jij wilt gaan gebruiken.

Dit kan je dan al gratis de volgende dag bij je thuis laten bezorgen. Nadat Breiwebshop.nl online ging, kregen zij al vrij snel door dat er niet alleen behoefte was naar brei en haakgarens, maar ook naar patronen. Daarom hebben zij ook meerdere blogs gelanceerd die jou helpen met een keuze te maken. Op breiwebshop.nl vind je ook al deze patronen. De klantenservice is altijd bereikbaar per E-mail, facebook, instagram of andere sociale media en ze proberen altijd je vragen binnen een uur te beantwoorden. Door deze specialisme en stiptheid, groeit de webshop als kool en kunnen zij jou snel en goed adviseren. Nog nooit online besteld? Probeer het dan 1 keer en ik kan je garanderen dat je niet meer anders wilt.